У п'ятницю, 15 січня, стало відомо про сумну звістку з Італії. Молода заробітчанка з України померла за загадкових обставин.

Про це повідомляється на сторінці "Книга пам'яті покійних за кордоном" у соціальній мережі Facebook з посиланням на подругу покійної жінки.

Згідно з інформацією, українці Галині Пігар на момент смерті було всього 43 роки. Більш того, буквально недавно жінка поховала рідного батька.

"З глибоким сумом повідомляємо, що в Італії померла наша землячка пані Галина Пігар Galyna Pigar 😥🙏 Було пані Галі всього 43 роки 😥 Нещодавно втратила батька 😥🙏 Просимо щирої молитви за вічний спокій Р.Б.Галини 🙏🙏🙏 Вічна, світла пам"ять 💔💔💔 🕯️🕯️🕯️", - вказується в публікації.

скріншот поста в Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Користувачі соцмережі висловили свої співчуття в коментарях під публікацією.

"Вічна пам'ять. Щирі співчуття рідним", "Царство небесне, співчуття рідним", "Вічна пам'ять. Спочивай з Богом", - написали люди.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.

Також портал Знай.uа писав, що пара українців безслідно зникла в Польщі, вбита горем донька ллє сльози: "Де ти, Мамочко?"