Олександр Буйнов відсвяткував Різдво у компанії з колишньою коханкою Пугачовою.

70-річний російський співак, виконавець хіта "Мої фінанси співають романси" Олександр Буйнов відсвяткувала Різдво в компанії близьких друзів, серед яких була і 71-річна Алла Пугачова, з якою Буйнова майже 50 років тому пов'язували романтичні стосунки. Вечірка відбулась у заміському особняку Іди Достман - відомого адвоката і подруги Примадонни російської естради.

Знімки з вечірки Буйнов опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Різдво завжди в хорошій компанії!", - підписав фото співак.

Олександр Буйнов
Олександр Буйнов, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На одній із фото Пугачова і Буйнов разом з друзями - Примадонна стоїть обійнявшись зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, а сам Буйнов стоїть поруч з сином правозахисниці Яшою.

Олександр Буйнов, Алла Пугачова, Максим Галкін, фото Instagram
Олександр Буйнов, Алла Пугачова, Максим Галкін, фото Instagram

Про бурхливий роман Алли Пугачової з Олександром Буйновим стало відомо кілька років тому.

В інтерв'ю Лері Кудрявцевій у програмі "Секрет на мільйон" співак розповів, що закохався в Примадонну в середині 70-х років. За словами Буйнова, йому вдалося домогтися прихильності Пугачової. Вони пережили бурхливий, але короткий роман, який закінчився через те, що Пугачова захопилась Олександром Розенбаумом.

Нагадаємо, Пугачова і Буйнов побешкетували на очах у Галкіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Буйнов заявив, що життя продовжується і анонсував спільний виступ з балетом Алли Духової

Також Знай.ua писав, Пугачова в рожевій сукні оголила плечі і пішла проти правил