Зірка "Теорії великого вибуху" Кейлі Куоко розповіла про велику втрату, яка розриває її серце: помер її пес Норман.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Схожий на землетрус глибокий біль, про який я навіть не підозрювала. Норман, ти був всім моїм світом протягом 14 років. Спасибі, що посміхнувся мені, залишаючи цей світ, ще раз підтвердивши, що наша мова належала тільки нам. Моє серце назавжди з тобою", — написала Куоко.

До публікації акторка також додала дві чорно-білі фотографії з Норманом.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Кейлі Куоко народилася у 1985 році у Каліфорнії. Її кар'єра зазнала ривку угору після ролі Бріджит Хеннессі у ситкомі ABC "8 простих правил" (2002–2005). Після цього Куоко озвучила Бренді Харінгтон у фільмі "Бренді і містер Віскерс" (2004–2006) і виступила у ролі Біллі Дженкінс у заключному сезоні телевізійного серіалу "Зачаровані" (2005–2006). Пізніше вона знялася в ролі Пенні у ситкомі CBS "Теорія великого вибуху" (2007–2019), за яку отримала низку нагород. З 2020 року Куоко грає в комедійному трилері HBO Max "Стюардеса", у якому вона також стала виконавчим продюсером.

Нагадаємо, Померла відома акторка Маріон Ремсі з "Поліцейської академії": "Випромінювала добро і світло".

Як повідомляв Знай.uа, Супермодель наклала на себе руки, залишивши чоловіка і чотирьох дітей.

Також Знай.uа писав, що у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат.