На зимові свята люди масово ринули на гірські курорти України. Зокрема, особливий ажіотаж спостерігався в Буковелі, куди поїхав покататися на лижах й президент Володимир Зеленський.

Водночас багатьох українців здивувала не лише велика кількість відпочивальників у Карпатах, а й тамтешні ціни, які б'ють рекорди. Наприклад, у фейсбук-спільноті "dtp.kiev.ua" опублікували чек одного із ресторанів Буковелю.

"Кінець эпохи бидности: Просто ціни в Буковелі. Готель #Кайзер", - йдеться у повідомленні.

Ціни в Буковелі, facebook.com/dtp.kiev.ua
Ціни в Буковелі, facebook.com/dtp.kiev.ua

Судячи з чеку, хтось попоїв аж на 9 420 грн. Що цікаво, жодних особливих страв у ньому немає. Наприклад, звичайнісінька кава американо обійшлася у 65 грн, за такої ж ціною можна випити склянку узвару чи соку. Ще дорожче вартує чай - аж 95 гривень.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Порція запеченої картоплі - 210 грн, салат з капусти - 130 грн, курячий бульйон - 215 грн. За салат "Грецький" клієнти ресторану заплатили 250 грн, борщ - 215 грн, ковбаски гриль - 190 грн, рулька свинна - 160 грн.

Не дешевим задоволенням була й форель - за 100 г такого задоволення довелось заплатити 250 грн, а за 300 г ребер - 520 грн, за 100 шашлику - 210 грн. Порція лавашу з сиром та бринзою вартувала 110 грн. Та найдорожчою була "хріновуха" за ціною 1000 грн. То ж за 100 г зігрівального напою довелося віддати 100 грн відповідно.

Ціни в Буковелі, facebook.com/dtp.kiev.ua
Ціни в Буковелі, facebook.com/dtp.kiev.ua

"Жесть, обдираловка, це один раз сіли поїли, але 2-3рази на день як мінімум поїсти хочеться. Влетить в копієчку.", " А до цього моменту вони менші були???? Заробляйте більше, їдьте на Буковель та й відвідуйте такі ресторани...", "Знайшли проблему. Вас ніхто не змушує туди їхати і купувати! І не фіг заздрити.", "Сумно те, що курорт забитий відпочиваючими під зав'язку.. поки буде попит - будуть ціни і вище...", "Ніколи а життя туди не поїду...Краще взяти доплатити ще 9 тисяч і полетіти закордон на 5-7 днів в готель 5 зірок де все включено!!!", "Кава 50 грн і чебурек 70-це якщо на вулиці біля наметів стоячи))))", "відчуваю, що після цього Буковеля , буде ще в лютому локдаун...", "Це не найдорожчий чек. Я бачив і коротше на двох, з сумою в 17к. де кола по 300", - пишуть у коментарях.

Коментарі, facebook.com/dtp.kiev.ua
Коментарі, facebook.com/dtp.kiev.ua

Коментарі, facebook.com/dtp.kiev.ua
Коментарі, facebook.com/dtp.kiev.ua

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом