Керівник "Укрзалізниці" Володимир Жмак в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" на телеканалі "Україна 24" в ході інтерв'ю розповів про те, скільки становить його заробітна плата.

Відповідне відео, тривалістю трохи більше години, було опубліковано на Youtube.

"Моя заробітна плата становить 625 000 грн. І це будь-хто зможе побачити в декларації, тому ховати її сенсу не має. У той же час, хочу сказати, що така зарплата у мене була 25 років тому, коли я займався бізнесом в "Київстарі", потім в "ТНК-ВР" і т.п. вона, я б сказав, нижче ринкового рівня для такого підприємства, як "Укрзалізниця", - зазначив Володимир Жмак.

Керівник "Укрзалізниці" Володимир Жмак, скріншот: Youtube
Керівник "Укрзалізниці" Володимир Жмак, скріншот: Youtube

І також він додав, що попередній керівник компанії Кравцов отримував більше. Тоді його зарплата викликала широкий резонанс у суспільстві. І все це відбувається на тлі анонсованого "Укрзалізницею" підвищення цін на квитки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А що стосується заробітної плати членів Наглядової ради, то її встановлює акціонер компанії-Кабінет Міністрів України.

Нагадаємо, після реформи "Укрзалізниці" Пасажирські перевезення не потребуватимуть субсидування - Ніл Брукс

Як повідомляв "Знай.ua", місцеві влада компенсувала Укрзалізниці лише 24% суми, заборгованої за приміський проїзд пільговиків

Знай.ua писав, в таких - хоч на край Землі, хоч за край: Укрзалізниця приготувала пасажирам вагони з сюрпризом. У нових вагонах, які представлені на вокзалі в Києві, є роздільне кондиціонування в кожному купе і т. д.