Відома українська співачка Тоня Матвієнко частенько радує своїх шанувальників моментами зі свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч осіб.

Там вона викладає фотографії і ролики. А цього разу знаменитість відпочиває в Єгипті з усією родиною. Тому вона і опублікувала фотографію своєї матері Ніни Матвієнко.

"Красива #тоняматвієнко #egypt #нінаматвієнко #mather #ukraine #sun #marsaalam", — написала вона у підписі до сонячного знімка, на якому її мама постала біля квітів.

До цього Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відзначали Різдво в Карпатах разом з багатьма іншими українськими зірками шоу-бізнесу.

Ніна Матвієнко, скріншот: Instagram
Ніна Матвієнко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже красива і красива 👍 👏", "Велика Ніна Матвієнко! Красуня! Щастя Вам!💞🌹🌹🌹🌹🌹👍", "Добрий день. де можемо придбати таку сукню", "Наша гордість, красуня❤", "Неперевершена Ніна Матвієнко!!! А голос, слухала б і слухала - до мурашок. Незрівнянний. Щастя Вам, здоров'я, благополуччя!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Матвієнко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Матвієнко)

Нагадаємо, дружина Мірзояна Матвієнко похвалилася фігурою в купальнику, українці не оцінили: "Крути обруч, Тонька!"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян обійняв вагітну Матвієнко, зворушливо до болю: "Народилося наше щастя"

Знай.ua писав, Ніну Матвієнка терміново вивезли з України: дружина Мірзояна не залишила матусю