Таїланд-країна сюрпризів. Для когось вони приємні-райський відпочинок, повний релакс і екзотичні смаколики. А когось непередбачуваний Тай Відчуває, як може. Кілька разів ризикнути життям довелося ведучим хардкор-реаліті "У кого більше?"яке показує Новий канал, Максу Узолу і Олі Манько.

За правилами проекту, вони повинні за три дні попрацювати на трьох роботах. Першу вони вибирають заздалегідь самостійно, другу шукають вже на місці, а третю підбирають один одному. Тому поки Оля брала участь в шоу з кобрами, Макс добував вугілля.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Місце, де працював ведучий, в Україні швидше назвали б звалищем. Умови праці у людей-пекельні: скрізь антисанітарія, бруд, старі обладнання та методи. Одним словом, несолодко було ведучому вже з перших хвилин. Макс йшов на таку роботу з чітким переконанням, що потрапить в шахту, де видобувають вугілля, але насправді його там виготовляють з дерев.

"Алгоритм дуже чіткий, - розповідає Узол. - Чоловіки знаходять сухі дерева. Матеріал повинен бути не вологим, але і не трухлявим, адже такий буде просто плавитися. Потім вантажать в машину, везуть на своє виробництво і закидають деревину у величезні печі. Коли вона перегорає, то виймають звідти вугілля, зсипають в купи, а далі складають в сарай".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Макс працював так спритно, що його керівник вирішив довірити йому трохи кращу роботу, не таку брудну.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Мені дали бензопилу і відправили з іншими хлопцями нарізати полін, - каже ведучий. - До речі, це виявилося не так складно, як я думав. Пиляти-легко, головне, міцно тримати прилад. А ще було досить забавно, що з нами поїхав маленький білий песик господаря".

Емоції і жага заробітку настільки втягнули Макса в роботу, що він не помітив, як мало не потрапив у біду.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Я побачив дерево. Воно було вже сухе, але не гниле і не вологе – те, що треба, одним словом, – ділиться Узол. - Почав його пиляти і почув, як до мене з криками біжать колеги. Виявляється, спилювати дерева в Таїланді не можна, адже це суворо карається законом. До того ж, це дерево росло на приватній території. За такі речі можна сісти у в'язницю на п'ять років. А я цього не знав. Ми щосили побігли, ледь завели ту стару машину, рушили і зрозуміли, що забули собачку".

Нагадаємо, українка стала суперницею роботів-офіціантів і забрала їх чайові.

Як повідомляв Знай.uа, ведучі 1+1 Попов і Хамайко пообіцяли зігріти в люті морози.

Також Знай.uа писав, що улюбленець Холостячки Решетник зробив зізнання про виховання синів.