Біля берегів Туреччини затонув Російський суховантаж з 10 українцями на борту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню агентства Anadolu, яке посилається на заяву губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера.

Повідомляється, що затонулий суховантаж "Arvin", він прямував з Грузії до Болгарії, але через несприятливі погодні умови намагався сховатися в турецькому порту Бартін.

Щонайменше чотири людини загинули, шестеро вже врятовані. У складі екіпажу суховантажу були десять українців і двоє громадян Російської Федерації.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Список членів екіпажу:

Громадяни України: Рустам Казімов, Віталій Качур, Геннадій Кравченко, Анатолій Савостін, Сергій Сибілєв, Олександр Перкатий, Віталій Мережко, Владислав Затерка, Владислав Остапенко, Андрій Мельниченко.

Громадяни Росії: Віталій Галенко, Микола Клімов.

За інформацією пресслужби Посольства України в Турецькій Республіці, вдалося врятувати 5 українських моряків.

Рятувальникам вдалося врятувати 5 членів екіпажу з затонулого судна "Arvin" : Геннадія Кравченка, Владислава Затерка, Олександра Перкаті, Віталія Мережко та Віталія Качура.

"Всі наші громадяни зараз перебувають у державній лікарні м. Бартін. Стан їх здоров'я задовільний. Пошуково-рятувальні роботи по іншим морякам тривають",- повідомили в посольстві.

Українським морякам надається необхідна медична допомога.

З наявної інформації відомо, що судно ходило під прапором Палау, судновласник з Палау - Arvin Sg Ltd, а оператор - Одеська компанія Tesoro Marine.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі знайшли легендарний лафет Мазепи, крутіше козацьких чайок-турки тремтіли перед його міццю

Як повідомляє портал «Знай.иа» Корабель небіжчиків-четверо сміливців місяць дрейфували по океану після аварії, чудовий порятунок

Також «Знай.иа " писав, що Трагедія в Атлантиці: як українські моряки хапалися за життя посеред океану