Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських Мальдівах, куди відправився з коханою, щоб як слід насолодитися теплом і блакитною водою. Так, зіркова сім'я зробила селфі на тлі білосніжного пісочка, Настя продемонструвала розкішну фігуру в міні-бікіні, суцільно вкритому паєтками, а Потап грайливо висунув довгий язик, пофілософствувавши на тему хейтерів, яких у артистів, особливо у Каменських, буває занадто багато через її гарячі танці і відверті фото в купальниках.

Шоумен впевнений, що недоброзичливцям не варто дорікати за їх поведінку, їх потрібно жаліти і всіляко підтримувати, адже негатив можуть випромінювати лише люди, незадоволені власним життям.

"У правилах написання сценаріїв,першим пунктом позначено «полюбіть свого читача, глядача, слухача»

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Полюбити ...

А як його полюбити ,якщо він весь час переходить всі мислимі і немислимі межі етики,він весь час незадоволений,він весь час коментує,йому ніколи не подобається правда ,він любить, що б його розважали дешевими прийомами,він бризкає слиною і давиться аргументами,він з усіх своїх штанів вистрибує,що б ти його помітив, а сам при цьому любить (і ти знаєш це напевно) моральних виродків і лизоблюдів......як же його полюбити?

А ось так - він твій, Він прийшов на тебе, він витрачає свої дорогоцінні хвилини життя на твій сценарій, пост , фільм, кліп і тд і ти повинен його полюбити, тому що він твій !

хіба ти не бачиш ,що в кожному коментарі він пише не про тебе, а про себе! Хіба ти не відчуваєш його біль, хіба тобі нема чим йому допомогти?

Є! Потрібно любити своїх читачів ,слухачів, глядачів ! Вони у Нас є, а без них Нас немає! #птп @kamenskux

Я ВАС ДУЖЕ!"