Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на зйомках гумористичного серіалу "Одного разу під Полтавою", граючи одну з головних ролей харизматичного Юрчика, який живе в селі під Полтавою разом з дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, артист приміряв білосніжну вишиванку, розшиту червоно-чорними нитками і яскравий фартух, надувши кульку і відпустивши її. Раптово і для самого шоумена, і для знімальної групи, кулька почала не просто літати від повітря, що з неї виходила, а нібито збожеволіла, підлетівши наверх і врізавшись в висячі над барною стійкою келихи, які луною розійшлися по майданчику. На уповільненому ролику видно, як у Юрія змінюється здивований вираз обличчя, а ззаду його команда з побоюванням спостерігає за тим, що відбувається.

"Відео із розряду заліпона )))"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "дівчина на задньому плані вогонь😂 😂 😂 😂"," реакція дівчини позаду-безцінна😂 😅", " а на задньому плані Леся Нікітюк йде?", "Я не знаю що, але разів з десять передивився.", "😂заліпон бо уповільнення, а молодиця позаду "в недоумєнії"", "Саме цікаве завжди відбувається на задньому плані😂👍".