Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото, показавши, як проводить зимові канікули. Так, на відміну від таких зіркових колег як Настя Каменських і Потап, Оля Полякова, Ольга Фреймут і багатьох інших, Леся вирішила залишитися відпочивати в рідній Україні, вибравши для розвантаження після свят СПА-готель в Хмельницькій області.

Артистка, незважаючи на сильні морози, вирішила відпочити на балкончику номера лише в білосніжному махровому халатику з глибоким декольте і одноразових капцях, милуючись видом на засніжений ліс. При цьому красуня не упустила можливості похвалитися довгими стрункими ногами, грайливо дивлячись вдалину.

"Розвантаження після свят.. 🥰"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Леся! Кутайтеся тепліше!", "А після бурячка,бутер з колбасою був?😀 😀 😀 ", "На першому фото не сильно замерзла?🙄 ", "Тепло тобі, Дівиця? Чи Тепло тобі, Красна?", "Сонячні ванни?👍".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.