Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла влаштувати не одну фотосесію в різних міні-бікіні і навіть відсвяткувати 37-й день народження 17 січня, однак і на цьому вирішила не зупинятися.

Красуня виставила серію спокусливих фото в купальнику шоколадного кольору, поставши перед об'єктивом старшої доньки Маші, зазначивши, що юна копія вибирає для зіркової мами дуже вигідні ракурси, завдяки яким їй не потрібні навіть додатки для ретуші. При цьому Ольга блиснула шикарною фігурою, над якою наполегливо працює, засвітивши і сталевий прес, і пружні сідниці, граючи у волейбол на пляжі.

"З таким фотографом і обробка не потрібна!!!!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

@mashapolyakova Маруся!

Руки у тебе з правильного місця!❤ ️ вибираємо!

12345????"

Фолловери залишилися в захваті: "з такою фігурою обробка не потрібна ☺ ️ 😀 👍 З Днем народження всього потрібного і важливого вам😇❤️", "Все супер, красива дуже. І Маша фотограф 👍🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Оля, це,, непристойно" бути такою шикарною!😉👍🔥🔥🔥⚘💖", "Яка фігура🔥".