Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто показує тренування або корисні страви для схуднення. Цього разу вона розкрила правду про те, чи можна схуднути за тиждень.

"Як швидко схуднути за тиждень? Скільки ж разів за своє життя я чула це питання! Не злічити. Нарешті відкрию цей секрет всім і розповім як, щоб питань більше не було. ❗Ніяк", - зізналася Марина.

Боржемська розповіла, що важливо прийняти той факт, що неможливо схуднути за тиждень на 10-20 кг. винятком будуть тільки учасники проекту з початковою вагою 200 кг.

"Я дуже люблю свою роботу – робити людей красивими. Я люблю займатися в залі-робити красивою себе. Але нічого не падає нам з неба і не буває чарівної таблетки, яка прибере за тиждень всі зайві кілограми відразу. Потрібно кожен день правильно харчуватися, тренуватися і головне, хотіти (!) змінюватися. Лише тоді все вийде", - пише тренер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання.

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська вперше після розлучення з Узєлковим пішла на побачення.

Також Знай.uа писав, що порція мотивації від Боржемської подарує можливість почати нове життя.