Відома українська співачка Анна Сдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала гаряче фото, відправившись на відпочинок в теплі краї. Так, артистка ніжилася під сонечком на ротанговому диванчику, примірявши міні-бікіні тілесного кольору з глибоким декольте і доповнивши пляжний образ чорними сонцезахисними окулярами, а також невеликими золотими сережками-кільцями.

До красуні в гості заглянула кумедна пухнаста подружка - зеленоока смугаста кішечка, а зірка не змогла втриматися, щоб не погладити нову улюбленицю. При цьому Анна без сорому продемонструвала пишні груди і плаский живіт, а бежевий купальник здалеку створював ілюзію оголеності.

"Кішки - це добре.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вони не говорять і не роблять нічого без необхідності."

Фолловери не пройшли повз: "я думала це Кімуся Кардашьян 🔥", " а навіщо гола, більше нікому показати?", "Одна кішечка мила, інша мега сексуальна🔥 🔥 🔥", "кішки - найкращі тварини на землі❤️❤️❤️", "найкрасивіша Кішка та, що праворуч😻 😍", "Аня ти прекрасна😍 😍 😍 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.