Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, показавши численним шанувальникам досить компрометуючу сценку. Так, в ролику артистка позує зі своїм давнім другом, актором Романом Полянським, граючи роль маленької дівчинки-учениці, яка завзято поїдає чупа-чупс в топіку з глибоким декольте і двома грайливими хвостиками на голові.

Роман же зіграв роль її викладача, який нерівно дихає до неповнолітньої, судячи з голосу озвучення, дівчини, яка приваблює його незважаючи на занадто юний вік. У якийсь момент учениця Гросу заявляє своєму вчителю, щоб той не розпускав руки, адже її тато працює начальником поліції, а потім пропонує переляканому Роману цукерку.

@grosu_official

Влюблялись ли вы когда-то в преподов?🤪🤪🤪#хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ

♬ Конфетка - MARRY ME, BELLAMY

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що саме Роман Полянський зіграв більшість головних чоловічих ролей в кліпах Аліни, гаряче танцюючи з нею і в більшості випадках будучи її коханим, разом пара також знімалася в серіалах. Після гучного і болючого розлучення Гросу з російським бізнесменом Олександром Комковим через менше ніж рік шлюбу, виконавиці все частіше приписують роман з Полянським.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.