Олександр Пономарьов є знаменитим українським естрадним виконавцем, актором, продюсером і володарем почесного звання "Народний артист".

Він залишається кумиром мільйонів, тільки на сторінці в соціальній мережі Instagram за його життям стежать понад 130 тисяч осіб. А зараз він знову зібрав зірок українського шоу-бізнесу, щоб заспівати до чергового важливого свята.

"А той третій Празник - Святе Водохреща! Радуйся! Ой радуйся Земле! Син Божий народився! Зі Святом! #таюне #винник # Пономарьов #Україна", - написав Олександр Пономарьов у підписі до відео, на якому постав він, Олег Винник і Таїсія Таюне, виконуючи "Ой радуйся, земле".

Раніше він залучав до подібного виступу Михайла" Дзідзьо " Хома, Ірину Білик, Олега Скрипку та Alekseev.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Олександр, спасибі за таку музику)", "Вітаю з третім святим вечором", "Зі святом!!! Здоров'я і Божої благодаті!!! Тільки зі служби в церкві, Святили воду... Дякую за Колядку!!! 🙏 👍 ❤ ️", "Вітаю З Хрещенням Господнім!!! Дуже Красива Колядка!!!🙏 👍 ❤ ️", "Дякую за привітання! І Вас зі святом!", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Пономарьов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Пономарьов)

Нагадаємо, Олександр Пономарьов обійняв найріднішу, зворушливо до сліз: "Моя Зоя"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик заколядувала шикарними зубами Алексєєва: "У будинок кожного"

Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає