З Івано-Франківської області прийшли дуже сумні новини. Стало відомо, що зупинилося серце радіоведучого Володимира Таранюка, який працював на "Радіо Сяйво" в місті Коломия.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці "Радіо Сяйво" в мережі Facebook.

Публікація "Радіо Сяйво", скріншот: Facebook
Публікація "Радіо Сяйво", скріншот: Facebook

"З сумом повідомляємо про смерть нашого колеги, ведучого радіо "Сяйво" Володимира Тарантюка. Співчуваємо рідним і друзям...", - повідомляється в публікації.

Анкета Володимира Таранюка, скріншот: syaivo.fm
Анкета Володимира Таранюка, скріншот: syaivo.fm

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Відомо, що Володимир Таранюк народився в 1984 році в Коломиї, навчався в Коломийській першій міській школі, вступив до Коломийського педагогічного коледжу, а потім і до Коломийського інституту Прикарпатського університету ім. В. Стефаника.

"Ще в школі займався футболом і повинен був стати першим футболістом на районі - але не склалося (з'явилися інші "пріоритети")... А далі в справу... Жодного разу у своєму житті не дзвонив на радіостанції, тому навіть не уявляю як в даному амплуа відчувають себе наші радіослухачі. І все ж, кожен з них є моїм хорошим другом!!! Щиро сподіваюся, що дана тенденція буде залишатися незмінною тривалий час. У моєму житті є невелике правило: "На роботу, як на свято!", тому давайте щодня святкувати разом на хвилі 106.8 FM. Всім щастя і любові, Володимир Тарантюк.", - так свого часу писав Володимир для своїх слухачів на сайті радіо "Сяйво".

Раніше повідомляли, зупинилося серце професора ЧНУ, чернівчани не ховають сліз: "Був вірним товаришем".

Як повідомляв Знай.uа, у Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "Ціла епоха...".

Знай.uа писав, на Закарпатті раптово помер відомий кардіолог, врятував сотні сердець: "Не вберегли...".