Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські Мальдіви, демонструючи безліч радісних фото і відео навіть по приїзду в холодний Київ після зимових канікул. Так, артистка зробила серію яскравих кадрів, примірявши чорні джинсові міні-шорти і крихітний топ, позуючи серед пальм та інших екзотичних рослин на території вілли, де на тлі красуні також виднівся літній душ.

Грайливий образ зірка доповнила вузькими футуристичними сонцезахисними окулярами, аксесуарами у вигляді тонких срібних намистин, сережок, браслетів з різнокольоровими намистинками на лівій руці, а фірмові "кучерики" заплела в дві косички. При цьому Каменських похвалилася фігурою, над якою наполегливо працює за допомогою ранкових пробіжок, правильного харчування і щоденних тренувань.

" Inspirational state of mind ✨🥰

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

(Надихаючий настрій)"

Фолловери не пройшли повз: "я з таким же виразом обличчя, як на 1 фото, думаю: чи поставити лайк?", "Покахонтас практично)", " клас, так круто підбирає образи😍 👍 👍 👍"," Настя обожнюю тебе!!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Чарівна Очаровашка❤️".