Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла влаштувати не одну фотосесію в різних міні-бікіні, а цього разу показала, як насолоджуються відпусткою її найрідніші дівчатка, з якими зірковій мамі ніколи не буває нудно.

Зірка відобразила Машу (праворуч) і Алісу (ліворуч), плаваючими в блакитній воді на різнобарвному надувному матраці. Втім, сестри так і не змогли спокійно борознити океанські простори - Аліса кривлялася на камеру, а Маша вирішила "помститися" за такі витівки, спихнувши малечу з матраца.

"Ось така кара, за зіпсований знімок!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Сестри блін))))

перегорніть всю карусель, що б знати, чим закінчилася фотосесія 😂 😂 😂 "

Фолловери не пройшли повз: "Класні у Вас діти, а старша ваша супер копія, фігура мрія😍 💐 💐 💐"," красуні🔥 🔥❤️", " Сестринська Любов Це назавжди..😂 🙏 👭 ", "Русалоньки😁 🌟 🌟"," 🔥 🔥 🔥 мега круті лялечки😍 😍 😍","мала прикольна😂 😂 😂 😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику