Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

На Водохрещу Кузнєцова вирішила зробити сміливий вчинок – вона вийшла на 15-градусний мороз у зеленому купальнику, щоб пірнути в ополонку. Крім того, цей процес відобразив телеканал "1+1". Так, в прямому ефірі дівчина поділилася своїми враженнями від моржування.

"Моржування з 1+1 і "ТСН" подвійне задоволення 😇🔥🙃", - підписала ролик модель плюс сайз.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Розумниця 🤗", "Там всі чоловіки живі? 😂😂😂 ", "Яка ти відважна", "Не всі розуміють, що і для чого вони роблять! Жінка повинна бути в сорочці! А вона стоїть і позує!" - написали в коментарях під фото користувачі соцмережі.

скріншот

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве: "Покажу багато".