Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів, де відпочивала зі своєю дружною сім'єю, а тепер вирушила трепетно вітати з 5-м днем народження свою маленьку хрещеницю Емілію, доньку Ірини Фреймут. Так, для радісного свята артистка приміряла білосніжну блюзку і довгу спідницю м'ятного кольору, пригощаючись гарячим чаєм і розрізаючи апетитний тортик у формі єдинорога. Красуня написала для дівчинки безліч теплих слів, бажаючи їй світлої долі і легкого життя.

Варто відзначити, що вони з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко разом виховують трьох дітей - 14-річну Злату Мітчелл від попереднього шлюбу Ольги, а також 4-річного сина Валерія і 3-річну доньку Євдокію.

"У нашої з Володимиром похресниці сьогодні свято - 5 років!

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Ми вітаємо Емілію і бажаємо світлої долі🤍"

Фолловери не пройшли повз: "яка принадність😍 😍 😍"," Вітаю з іменинницею!😍 🎄 🎄 🎄 🎉 🎉 ", "Яка краса😍", "які ви красиві . Олечка поверніться назад на телебачення . Знову хочеться побачити вас в програмі Інспектор . Шалено вас люблю".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".