У Сполучених Штатах Америки, в середу, 20 січня, пройде інавгурація обраного президента країни Джо Байдена. Спеціально для наших читачів ми знайшли інформацію про те, коли і де дивитися цю історичну подію.

Де дивитися: цю подію транслюватиме "Суспільне". Церемонію можна буде подивитися як у прямому ефірі на телеканалі, так і приєднатися до стріму на сторінках UA:ПЕРШИЙ у соціальних мережах, а також у мобільному додатку suspilne.tv.

Коли почнеться: телевізійний марафон розпочнеться о 18:15 зі студією та експертами. Поставити питання спікерам пропонується за цим посиланням.

Вашингтон, фото: GettyImages
Вашингтон, фото: GettyImages

Урочиста церемонія присяги і вступу на посаду президента і віце-президента США за традицією проводиться публічно перед Капітолієм у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більшість інавгураційних заходів відбудуться у віртуальному форматі через пандемію. Зокрема, цього разу не планується проведення традиційних інавгураційних балів за участю політичних діячів.

Білий дім, фото: GettyImages
Білий дім, фото: GettyImages

Під час інавгурації Байдена і Харріс національний гімн США виконає Леді Гага. Також заплановано виступ Дженніфер Лопес, а в спеціальній телеверсії задіяно актора Тома Генкса, музиканта Джона Бон Джові, співачку Демі Ловато та інших зірок.

Також варто зазначити той факт, що чинний президент США Дональд Трамп має намір покинути Вашингтон незадовго до інавгурації Джо Байдена. Він відмовився йти на церемонію інавгурації.

Раніше повідомляли, Дональд Трамп переміг: президент США вільний у соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп назвав Байдена "фейковим президентом": "Вибори гірші, ніж в Афганістані".

Знай.uа писав, імпічменту не буде: Трамп назвав дзвінок до Зеленського краще за ідеальний.