Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні фото, де Кароліна позує зі своєю матусею, Жанною Василівною, якій 7 листопада 2020 року виповнилося 74 роки. Так, артистка вперше за довгий час повернулася на батьківщину в Україну і відвідала Київ, радісно прогулюючись по його затишних вуличках. Як виявилося, красуня вирушила в рідні краї не просто так - вона провідала маму, зробивши трепетне чорно-біле селфі і виставивши його в свої Сторіс.

На пам'ятному знімку зірка приміряла стильне вбрання-оверсайз чорного кольору і бейсболку, ніжно тримаючи за руку Жанну Василівну і радісно посміхаючись на камеру. При цьому і Лорак, і її найрідніша жінка позували в салоні автомобіля.

"Кароліна зі своєю матусею❤️

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Неймовірно мила і ніжна фотографія☀️ ️ "

Фолловери не пройшли повз: "Мама, наш ангел хранитель.🙏❤️🙏❤️🙏", "Красиві🙏 🙏 🙏 🙏"," супер"," матуся, найвірніший друг!!!👍❤️❤️❤️👏👏👏", "Мама це сила,ніжність,любов,натхнення,мудрісь......скільки в собі вміщує єдине слово❤️❤️".

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.