Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських Мальдівах, незважаючи на те, що парочка вже повернулася додому до Києва. Так, артист показав ніжне селфі з коханою дружиною, ніжачись на пляжі з білосніжним пісочком, пальмами і блакитною водою, обіймаючи один одного. Останнім часом зірка багато філософствує і ділиться з численними шанувальниками порадами з життя, а цей раз не став винятком.

Олексій зазначив, що людям часто потрібна хоч якась інструкція для комфортного життя, проте отримують вони її через "посередників" - досвід попередніх поколінь, а іноді і взагалі фантазії. При цьому Потап порекомендував фанатам "слати запит просто в космос" і самостійно отримувати відповіді.

"Люди завжди шукають інструкцію для життя, у фільмах,новинах,постах селебріті,книгах,зборах,релігії, музичних альбомах. Як ніби інструкція до життя, це посібник з управління мікрохвильовою піччю .

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Все на що ви можете натрапити в цих пошуках створено,написано і придумано людьми.
Ви звичайно отримуєте інформацію, але завжди посередником в її передачі стають досвід попередніх поколінь або фантазія творців попередників або сучасників.

Навіщо вам посередники? Це зіпсований телефон. Пошліть запит просто в космос, у Всесвіт і отримуйте відповіді Безпосередньо!!"