Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний скріншот в Сторіс, поділившись уривком листування, яке отримала від відданої шанувальниці відразу після інтерв'ю з Дмитром Гордоном в проекті "в гостях з Дмитром Гордоном". Так, артистка багато розповідала і про особисте життя, і про кар'єрний зріст, і про дитячі роки, і про рідне місто Хмельницький. Фанатка Лесі залишилася в захваті від її відповідей, особливо трепетну увагу вона приділила відповідям зірки про шоу "Орел і Решка".

Жінка спочатку засипала Нікітюк компліментами, а після чомусь поцікавилася у красуні, чи не вміє вона лікувати ячмені, папіломи і бородавки. Таке питання сильно розсмішило телеведучу, та так, що вона не змогла пройти повз повідомлення.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"Лесенька, здраствуйте! Дивлюся зараз Ваше інтерв'ю з Гордоном і так ви мені подобаєтеся (раніше постійно дивилася "Орел і Решка")!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щира і душевна, з почуттям гумору! Підкажіть будь ласка, вибачте мене, але ви сказали про ячмінь, як його можна вилікувати, будь ласка, ви випадково не знаєте, як позбутися від папілом і бородавок?

Ще раз вибачте за дивне питання. За відповідь буду дуже вдячна."

"Топ", - лаконічно підписала скріншот Нікітюк.

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.