Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські Мальдіви, демонструючи безліч радісних фото і відео навіть по приїзду в холодний Київ після зимових канікул. Так, артистка зробила серію яскравих кадрів, примірявши салатове монокіні на білосніжному пляжі, поки позаду красуні виднілися високі пальми і блакитна вода.

Зірка грайливо розстебнула гудзики на купальнику, демонструючи не тільки пишне декольте, але і бронзову засмагу. При цьому, щоб додати образу ще більшої жіночності, Настя позувала без краплі макіяжу, розпустивши грайливі "фірмові" кучерики і надівши акуратні срібні браслетики.

"Feel this tenderness 💚

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

(Відчуй цю ніжність)"

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Шкіра👍👍👍👍👍👍", "Краса❤️", "Дуже красива😍", "Прекрасна💔", "Така мила і ніжна💟", "Мила дууже💘😍", "Чарівна🔥🔥🔥".