Відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева опинилася в інвалідному візку після коронавірусу.

Для Лєри Кудрявцевої зима вже кілька років поспіль стала своєрідним "островом невезіння". Минулого року перед самим Новим роком російська телезірка опинилась на столі хірурга, екстрено видаляючи зіпсовані грудні імпланти. Цієї зими настрій перед Новим роком їй зіпсував підхоплений коронавірус. Через позитивні тести їй довелося екстрено скасовувати поїздку в теплу країну.

Але на цьому неприємності не закінчилися. Лєра Кудрявцева розповіла про чергову серйозну проблему зі здоров'ям. Телеведуча опублікувала в Instagram відео, на якому вона зображена в інвалідному візку.

Саме 20 січня вона повинна була вийти на роботу після самоізоляції, "але щось пішло не так".

"Тільки прийшла до тями від коронавірусу. Вчора вдома впала і перелом крижів. Я живу цей місяць в якомусь сюрреалізмі. Що відбувається?" - поскаржилася білявка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лєра Кудрявцева, скрін з відео Instagram
Лєра Кудрявцева, скрін з відео Instagram

Тепер Кудрявцевій доведеться провести ще кілька тижнів вдома. Наразі невідомо, наскільки серйозним виявився перелом, і як довго білявці доведеться дотримуватися рекомендацій лікарів.

У коментарях до посту Кудрявцева пояснила, що з такими переломом не можна навіть сидіти, допускається тільки лежаче положення. До того ж телеведучу переслідують сильні болі при будь-якому русі, тому перед процедурою КТ їй вкололи знеболювальне.

Шанувальники поспішили підтримати Кудрявцеву. На думку багатьох фоловерів, такі випробування випали їй не просто так.

"Мабуть, Господь вас відчуває. Але після чорної смуги завжди настає біла"; "Може це порча? Аж надто багато неприємностей відбувається";
"Врекли", - пишуть вони.

Нагадаємо, чоловік Кудрявцевої вперше показала доньку

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Кудрявцевої, 33-річний хокеїст Ігор Макаров похвалився мамою

Також Знай.ua писав, Лєра Кудрявцева розповіла про стан мами після інсульту