У середу, 20 січня, стало відомо про те, що у Вінницькій області співробітники поліції повернули рідним 8-річного хлопчика, який заблукав у чужому місті.

Заплакана дитина йшла одна по вулиці в мороз. У той момент його помітила місцева мешканка. Жінка підійшла до хлопчика і заговорила з ним, щоб його заспокоїти і з'ясувати, чому він без батьків. Малюк назвав своє ім'я та пояснив, що шукає маму.

Жінка зателефонувала на спецлінію 102 і передала дитину екіпажу поліції, який миттєво прибув на виклик. Поліцейські завезли його у відділення поліції, обігріли, напоїли гарячим чаєм і взялися за пошуки його рідних.

"Під час спілкування з дитиною поліцейські дізналися, що сім'я хлопчика проживає в одному з сіл Хмельницького району, і в цей день він приїхав до Калинівки з мамою і загубився. Також дитина розповіла, що десь у Калинівці проживають їхні родичі. Через кілька хвилин поліцейські встановили місце їх проживання і передали їм дитину", - йдеться в повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

скріншот поста

Нагадаємо, раніше на Буковині патрульні відвезли до лікарні дитину, яка кілька разів знепритомніла. Поліцейські подзвонили батькам малятка і розповіли про те, що трапилося дорогой в лікарню.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка, яка в Києві викинула власного трирічного сина з вікна восьмого поверху, опинилася під арештом.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом, у дитячій лікарні міста Бровари лікарі не змогли врятувати життя однорічної дівчинки.