Леся Нікітюк показала, як її улюблена дитина зіграла "в чотири лапи" з волохатим песиком Рафіком.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк в інтерв'ю Гордону зізналась, що хотіла б мати двох дітей і навіть не проти усиновити когось. Однак, наразі телеведуча не має своїх дітей, але вона дуже любить племінницю Поліну.

Телезірка, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати таку величезну армію шанувальників свіжими кадрами зі свого професійного та особистого життя. Серед них вона часто приділяє увагу Поліні.

Цього разу Леся Нікитюк потішила новим відео в Insta Stories. Ведуча виклала кадри, на яких її маленька племінниця розважається з її песиком.

Поліна і Рафік виграють паличками на склянках ритмічну мелодію. Вірніше, грає сама дівчинка, тримаючи Рафіка за лапи, в які вона вклала дерев'яні палички.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Така гра "в чотири лапи" вийшла досить гармонійною і ритмічною, та, як видно з кадрів, сподобалась обом виконавцям.

племінниця Лесі Нікітюк, скрін з відео
племінниця Лесі Нікітюк, скрін з відео

Нагадаємо, Леся Нікітюк появилась на YouTube-каналі "В гостях у Гордона"

Як повідомляв портал Знай.ua, відео Лесі Нікітюк про миттєве схуднення перевалило за мільйон

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк привітала Влада Яму піснею