Леся Нікітюк похвалилась мільйонним переглядом свого жартівливого відео.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк не перестає радувати величезну аудиторію шанувальників в соцмережах новими фото та відео та підіймати їм настрій влучними жартами, а шанувальники віддячують своїй улюблениці коментарями, лайками та мільйонними переглядами її постів.

Так, нещодавно Леся Нікітюк Леся Нікітюк показала фанатам лайфхак, як виглядати гарними та стрункими на фото після новорічних застіль.

Леся розмістила веселе відео на якому наочно продемонструвала, як можна "схуднути" за лічені секунди.

На кадрах Нікітюк стоїть біля дзеркала в одній лише спідній білизні. А ззаду зірки стоїть дівчинка яка тримає їй талію та перетягує шкіру на спину і так вона виглядає візуально тоншою.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Користувачам мережі припала до душі порада телезірки і її ролик мав шалений успіх - його переглянули понад мільйон разів.

Про це Леся Нікітюк написала у своїх Insta Stories.

Нагадаємо, Леся Нікітюк привітала Влада Яму піснею

Як повідомляв портал Знай.ua, весь Instagram побачив ніжки Лесі Нікітюк з "начосом"

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк поділилася розкішними селфі, засвітивши форми