Леся Нікитюк показала, як утеплила ноги для походу в гори.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соцмережах новими фото та відео.

Цього разу Леся розмістила у своїх Insta Stories веселий ролик, черговий раз продемонструвавши свої стрункі і довгі ніжки.

Леся відсвяткувала Новий рік у Східниці після чого подалась у Буковель. Збираючись у гори, ведуча зняла відео, у якому показала свою екіпіровку для ніг.

"Всьо, дєвочки, йдемо в гори, я одягаю теплі колготки з начосом. Теплі колготки з начосом - краще тільки з мохером", - прорекламувала Леся своїм суржиком "колготки з начосом".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Нікитюк, фото Instagram
Леся Нікитюк, фото Instagram

Нагадаємо, перебуваючи на карпатському курорті ведуча і тут не забула про Влада Яму. Сидячи в ресторані з веселою компанією вона звернула увагу на місцевих музикантів, які розважали гостей.

Леся покликала до себе веселих музик і вони зіграли мелодію спеціально для Ями.

"Владік, пєсня для тебе", - зазначила Леся.

Скрипач, виконуючи Despacito, заспівав: "Де спасіба?"

Леся прокоментувала відео словами: "Владік, де спасіба?"

Нагадаємо, Леся Нікітюк насмішила знаннями анатомії

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою"

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності