Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливі фото з минулого, згадавши шоу "Орел і Решка", ведучою якого стала ще в далекому 2012 році, працюючи в веселому і яскравому дуеті з Регіною Тодоренко аж до 2017 року. За цей час артистка встигла взяти участь в 5 сезонах проекту і відвідати безліч міст і країн, як дивовижних, так і досить небезпечних.

Архівні кадри змусили Лесю злегка поностальгувати за минулими часами, нагадуючи, як вона каталася верхи на слоні, боролася зі своїми страхами, прогулювалася по сонячному Нью-Йорку, робила педикюр в Намібії і багато, багато іншого. При цьому красуня забавно зазначила, що на першому кадрі, зі слоном, той вирішив випорожнитися у воду під час поїздки, а тому все "непотрібне" замазували за допомогою фотошопу.

"Фотки з минулого так гріють душу))
В кожній з них є історія))
Наприклад на першій фото в слона задертий хвіст... це говорить про те що він какав💩😁 ( фотошопом почистили😂 @oleg_shevchyshyn пам’ятаєш?)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото N4 видно як страшно я боюся змій

N5- пытаюсь слиться с толпой😛

N6- якась видатна будівля в Нью Йорку, а я забула як вона називається😖

N7- педикюр в Намібії

N8-опять пытаюсь слиться с толпой😁

N9- в моїй руці найбільший Намібійський алмаз

N10-пальмовий гай.... куди власне я вирушаю 🥳 🥳 🥳 "