Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний фото-колаж, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміському будинку, після прильоту з райського острова Балі, де сім'я відпочивала на зимових канікулах і зустрічала Новий рік. Так, артистка приміряла широкі джинси блакитного кольору, білосніжний міні-топ і теплий кардиган, доповнивши жіночний образ не тільки срібними аксесуарами у вигляді намиста і сережок, а також денним макіяжем і променистою посмішкою.
Красуня засвітила струнку фігуру, побажавши численним шанувальникам гарного дня, який, на думку Наді, повинен стати особливим через цікавий збіг чисел в даті - 21 січня 2021 (20.01.2021).

"Привіт, мій дорогий підписник 😇
Спасибі, що читаєш мене, мені це приємно.
Хочу, щоб твоє 21-е 21-го 21-го - стало особливим💙"
Фолловери не пройшли повз: "Господи яка ж ти красива😍 😍 😍 😍", " сонечко😍 😍 😍 😍 😍", "Чарівна Надя))", "шалено простий, але в той же час красивий і ніжний образ 😻", "неймовірна😍".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.