Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів з водоспаду Канто Лампо, розслабляючись на канікулах з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, зіркова сім'я вирушила на відпочинок з друзями-рестораторами, відвідавши райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою.

Артистка приміряла лише міні-бікіні гірчичного кольору, буквально скупавшись під водоспадом і демонструючи струнке тіло. Красуня зізналася, як неймовірно щаслива побувати в цьому казковому місці, відзначаючи, що вона "в кайфі".

"Привіт, я в кайфі"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери ж залишилися в захваті, засипаючи Надю компліментами: "горимо горимо ААЙЙ😍", " неймовірно😻", " яка крута😍", " красуня🥺 😍 😍", " Вауууууу❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥", "а ми в кайфі від твоєї чарівної краси😍 🔥", "ти супер!!😍", "Шикарна�🔥�❤️".

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва викладала трепетне відео з чоловіком Володимиром Дантесом з цього ж водоспаду Канто Лампо. У ролику закохані ніжно цілувалися, стоячи на слизьких каменях і тримаючись на руки, а сама виконавиця грайливо задерла ніжку назад.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.