Російський публіцист Олександр Невзоров знайшов чудове застосування розкішному палацу Путіна в майбутньому.

Відомий своєю опозиційною позицією до президента РФ російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров вважає, що побудований для Володимира Путіна палац за 100 мільярдів рублів принесе користь в майбутньому. За словами публіциста, "коли все закінчиться", путінський палац стане прекрасним пансіонатом для ветеранів АТО та білорусів, які постраждали внаслідок режиму Олександра Лукашенка.

Про це журналіст заявив в ефірі радіо "Эхо Москвы" у програмі "Невзоровские среды".

"Коли у нас це все закінчиться, а воно закінчиться, і треба буде якось замирятися назад з усім людством і спокутувати провину перед Україною, перед Білоруссю, вважай, що для ветеранів АТО буде чудовий пансіонат. І для всіх, кого Лукашенко на гроші Росії побив на мирних демонстраціях в Мінську, теж буде чудовий пансіонат", – сказав Невзоров.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Зазначимо, що напередодні Фонд боротьби з корупцією Навального оприлюднив розслідування російського опозиціонера "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря" про резиденцію президента РФ у Краснодарському краї. У розслідуванні зазначається, що це найбільш секретний об'єкт у Росії. Путінський палац має розміри 39 князівств Монако і побудований так, щоб до нього не можна було підібратися ні по землі, ні по морю, ні по повітрю.

Олександр Невзоров зазначив, що загалом розслідування, хоча і зроблене чудово, особисто його не вразило.

"Ці палаци – це обов'язковий аксесуар будь-якої абсолютної влади, будь-якої деспотії, будь-якої тиранії. Це так само симптоматично для влади такого типу, як бубонні нарости під час бубонної чуми. Не буває фізіономії диктатури без таких прищів у вигляді палаців на фізіономії, не буває. Це як понос під час холери", – зазначив Невзоров.

Нагадаємо, Невзоров охарактеризував Скабеєву двома словами

Як повідомляв портал Знай.ua, Невзоров оголосив початок кінця православ'я

Також Знай.ua писав, Невзоров розповів, як його за "Слава Україні" хотіли запроторити "під трибунал"