Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками планами на 2021 рік.

Популярна українська співачка, відеоблогер і дизайнер Надія Дорофєєва є активною користувачкою Instagram, де зібрала понад п'ятимільйонну армію підписників. І оскільки вона просто обожнює зворотний зв'язок зі своїми фанатами, то не минає і дня, щоб співачка не поділилася з ними дописами та кадрами зі свого життя.

Цього разу Надя порозмірковувала над тим, що минулий рік дав зрозуміти - планувати щось на майбутнє, як раніше, вже не вийде.

"У кожного з нас відбулися великі внутрішні зміни. Рік став знаковим для кожної людини на цій планеті. І ось, перебуваючи на початку 21-го, я розумію, що планувати що-небудь як раніше - вже неможливо", - написала Дорофєєва у новому пості.

Та все ж Надя знає, що робитиме в році, який розпочався. І плани у неї на нього є.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Адаптуємося і погнали вперед!", - поділилась завзятістю Дорофєєва.

Свої роздуми Надя Дорофєєва вирішила проілюструвати фотографією, на якій позує всівшись на підлозі з широко розставленими ногами та тримаючи в руках мобільний телефон.

Айфон співачки викликав занепокоєння у декого з її фанатів.

"Вам не здається дивним, що у такої як вона, немає ще 12 айфона", - написав один з фоловерів.

Нагадаємо, Дантес спіймав у ліжку Дорофєєвої маленького зеленого дракончика

Як повідомляв портал Знай.ua, Дорофєєва поділилася пікантним фото з райського Балі

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва завела мотоцикл і фанатів