Юрій Горбунов привітав Катю Осадчу з Міжнародним днем обіймів, обмінявшись з нею "енергіями".

21 січня у світі відзначають День обіймів - світле свято кохання і дружби. За традицією цього дня можна обіймати всіх, навіть незнайомих людей.

Однак, у нинішніх умовах пандемії та карантинних обмежень незнайомців обнімати небезпечно, тому краще зосередитись на найрідніших людях і подарувати їм те тепло, яке ми часто "забуваємо" дати.

Приклад обміну позитивними енергіями показала зіркова пара Юрія Горбунова та Каті Осадчої.

Український телеведучий Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією, на якій обіймає свою кохану дружину Катю Осадчу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"День обіймів! Яке прекрасне свято! Офіційне свято обміну енергіями! Головне не задушити від пристрасті", - прокоментував фото Горбунов.

Попри те, що знаменита телепара ведучих Горбунов та Осадча дуже часто разом проводять час на знімальному майданчику, романтика та ніжність не гаснуть у їхніх стосунках.

Часто навіть під час роботи зіркове подружжя робить милі селфі, на яких обіймається та цілується.

Нагадаємо, Горбунов розповів про таємне бажання на Новий рік

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала, як доживатиме старість із Горбуновим

Також Знай.ua писав, Осадча провела перше святкове застілля