Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання покинутої дівчини.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), назвала найбільшу помилку дівчат.

Анастасія продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу одна з фанаток попросила у блогерки поради. Вона вступила в інтимні стосунки з хлопцем, але після цього його і слід пропав.

"Ти зробила найбільшу помилку. Тому що найбільша помилка - ви думаєте, що ваша пи*да якась особлива. Насправді у ній ні*уя особливого немає, розумієш? Ти просто полегшила життя підо**сту, розумієш? Він просто спустив і радісний пішов далі", - у своєму стилі відповіла Покрищук.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою