Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання фанатки.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені питання", в яких відповідає фоловерам на різноманітніші запитання.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Цього разу блогерка дала пораду тим, кому не подобається їхня робота.

Одна з фанаток запитала Покрищук про це, використавши ненормативну лексику:

"Маленька, що робити, якщо не подобається своя робота? Х*ї сосати не вмію".

Анастасію Покрищук анітрохи не збентежив мат, який блогерка сама застосовує майже через слово, і вона відповіла на запитання у своєму стилі:

"Я також не вію. Але мені подобається моя робота. Але, звичайно, було б швидше і більше б було грошей, якби вміла. Але що зробиш, б**ть, треба працювати по-чесному. Чесні люди повинні працювати чесно, с*ка".

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук познущалась з чоловіка в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, найбільш перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду