Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна артистка показала у своїх Insta Stories, як проходять її тренування в спортзалі спільно з грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.

У короткому ролику зірка вирішила пожартувати над старим другом, поки той наполегливо займається на велотренажері. У відповідь модний дизайнер посміхається і весело співає на камеру.

"Спортсмен, подивися на нього, спортсмен", - зі сміхом каже Лобода.

Світлана Лобода, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Бічолла Тетрадзе, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що днями співачка повернулася додому з Мальдів, де відпочивала зі своєю сім'єю.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала всім голу бабусю, вся справа в глобальному потеплінні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода оголила найкрасивішу частину тіла: "Краще п'ятниці – лише субота".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода передала корону таємничій блондинці: "Подумала, що мама".