Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Потапом повернулися з казкових Мальдів, куди літали на зимові канікули після Нового року 2021. Так, артистка виставила серію кумедних Сторіс в затишній домашній обстановці, позуючи без краплі макіяжу і з зібраним в недбалий пучок волоссям, захоплюючи натуральною красою. Зірка зізналася, що обожнює прокидатися о 6 ранку і намагається не зраджувати своєму режиму, адже так встигає зробити більше корисних і важливих справ.

Під час сніданку виконавиця зазначила, що вже мріє про ранні світанки, а потім перевела камеру на Олексія, запитавши у коханого його думку з приводу погоди за вікном. Раптово Потап сильно округлив очі і почав дивитися у вікно, виглядаючи щось в темряві. Пізніше він зізнався Насті, що злегка злякався, адже реперу здалося, ніби хтось стежить за ними з вулиці.

"Ось все мені подобається прокидатися раненько вранці, ти цілий день свіжий, я отримую від цього кайф! Єдине, що це темінь нескінченна за вікном і мені хочеться сонечка відразу, як влітку... Так, Льолічек, а ти?",- запитує Настя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Взагалі мені здається, що за вікном хтось стоїть і на мене дивиться",- зізнається Потап.

"Зараз, або коли ми спимо?",- сміється Каменських.

"Ну ти сказала, і мені відразу здалося... Ну добре, з добрим ранком!", - не втрачає оптимізму продюсер.