Погода в Україні у суботу, 23 січня, буде не схожою на зимову. Морози та снігопади, які нещодавно лютували у майже всіх областях, безслідно щезли.

У деяких регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +10, +12.

Про це повідомила український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook

"Сильні морози закінчилися, високі градуси радіють", - каже синоптик.

За прогнозами синоптика, у денні години температура повітря очікується +3+7 градусів, на Півдні та Заході +6+12 градусів.
Навіть у нічні години морози малоймовірні, хіба що у північній частині України температура може впасти до -1-3 градусів.
Однак, теплий температурний комфорт зіпсує поривчастий вітер.
Опади у суботу, 23-го січня очікуються лише у Карпатах та на Закарпатті - мокрий сніг та дощ.
Схожий прогноз дає і Укргідрометцентр.
Метеорологи кажуть, що найпрохолодніше буде на Сумщині, Чернігівщині та у Київській області, де температура становитиме всього +2...+4.

На Заході та Півдні повітря прогріється до +7...+11. Рекордні температурні показники у Криму – +11...+13 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У центральній Україні та на Сході різкого стрибка температури не передбачається. Метеорологи обіцяють від +3 до + 6.

У Києві субота, 23 січня очікується без опадів, вітряною, теплою, до +3, +4 градусів. З-за хмар виглядатиме зимове сонечко, тому можна погуляти на свіжому повітрі, але потрібно одягнутись згідно з прогнозом.