Зараз стало відомо, що українська гумористична команда і головний противник "Кварталу 95" в цьому терені "Дизель шоу" з'явиться на російському телебаченні.

8 лютого 2021 року відбудеться прем'єра "міжнародного комедійного хіта" на телеканалі "Че!". В Інтернеті з'явилося відео з рекламою проекту на телевізорі, де ні слова не йдеться про те, що передача має українське походження.

Однак все ж учасникам цього проекту не звикати до подібного розкладу, адже раніше для ефірів в країні-агресорі знімалися Сергій Писаренко і Євген Нікішин (для "Росії-1", також показує шоу пропагандиста Володимира Соловйова). А ось телеканал " Че!" входить до холдингу "СТС Медіа". І його власниці близькі до Володимира Путіна.

Але за яку суму артисти зважилися на подібне - не уточнюється. Ресурси компанії про продаж прав мовчать. В Wikipedia же вже знаходиться ця інформація про швидку прем'єру.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, актори "Дизель Шоу" звинуватили у крадіжці: "Так тупо спалити, фу!". Глядач навернути увага на те, що гумористичний номер "дизельшоувцов" вельми схожий на номер однієї з команд фінал КВН дев'ятирічної давності.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі спливли таємні листування глави "Дизель Шоу": "Гроші не пахнуть". Після виходу компроментуючого матеріалу на сайті їй подзвонив з погрозами Олексій Бланар, Керівник "Дизель Шоу".

Знай.ua писав, Дизель Шоу нарвалися на жорстку критику через мову: “Росiянське л*йно"