З'явилася інформація, що сьогодні, 22 січня 2021 року, в Києві під Кабінетом міністрів України в Печерському районі на вулиці Садовій був затриманий чоловік зі зброєю.

Про це повідомляє Іван Жеведь у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

У затриманого під Кабміном, біля Верховної Ради, чоловіка виявили ніж, а також предмет, схожий на бойовий пістолет, і патрони до нього. Йому загрожує до 7 років в'язниці за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Затримання під Кабміном, скріншот: Facebook
Затримання під Кабміном, скріншот: Facebook

Повідомляється, що предмети були благополучно вилучені. Їх згодом передадуть на експертизу, а зараз вирішується питання про кваліфікацію події. Відомо, що співробітники полку поліції особливого призначення №2 помітили автомобіль марки Skoda, що заїхав на територію, яка охоронялася. Вони вирішили перевірити авто і виявилося, що його водієм виявився 48-річний уродженець Миколаївської області.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Всю цю систему треба міняти і життя людей справедливим зробити і щоб людина щось могла в магазині купити а не все бабло за кумуналку нести...у нас все дороге інтернет дорогий...комунальні послуги драконівські....вода дорога....ось у людей нерви здають і скоро будуть полювання на алігархів влаштовувати", - написав один з користувачів в коментарях.

Коментарі до затримання, скріншот: Facebook
Коментарі до затримання, скріншот: Facebook

Нагадаємо, 14-річного українця жорстоко побили за кордоном: хлопець у комі, мама шукає свідків

Як повідомляв "Знай.ua", снайпер Путіна підло розстріляв українського захисника: вдома чекала старенька мама

Знай.ua писав, у центрі міста прогримів подвійний вибух, щонайменше 28 людей загинули: кадри з місця НП