Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Не так давно ведуча програми "ТСН" поділилася в соцмережі своєю думкою з приводу скасування суворого карантину і дистанційного навчання в школах.

"Тільки не кажіть, що Ви теж не раді, що в понеділок завершується "сувора" версія карантину, і в більшості шкіл поновлюються хоч в якомусь вигляді очне навчання 👏☺️

Щодо цих двох тижнів... Якби їх не було, то для нашої школи їх треба було вигадати, бо вона нарешті зважилася на онлайн уроки. Нехай короткі за тривалістю, нехай не з першого разу в усіх виходило опанувати зум, але за перший тиждень всі навчилися. І це, звісно, не порівняти з тим, як ми "вчилися" в перший карантин - нуль контакту з вчителями, і всі завдання у вайбер. Трохи, правда, дивилися уроки по ТВ.

З понеділка двоє старших знов вчитимуться "тиждень через тиждень", молодша - щотижня. (В цьому місці батьки гучно чокаються ранковою кавою за здоров’я вчителів 💪). Які у Вас враження від другого карантину - є відчуття, що ми всі разом призвичаїлися трохи до онлайн освіти?"- написала Падалко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко на локдауні посміхнулася українцям зі спортзалу: "Знаєте, де можна?"