У четвер, 21 січня, в одному з будинків в центрі Москви доглядальниця вбила літню жінку.

Жінка була затримана представниками правоохоронних органів. Про це повідомляє Telegram-канал "112". 82-річній жертві перерізали горло ножем у будинку №2, який нхаодітся в кутовому провулку. Вбиту звуть Ірина Кожина, 1938 року народження.

Підозрювана у вбивстві, за попередньою інформацією, страждає психічним розладом. На місці зараз, в даний час, проводяться слідчі дії і вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Новина про доглядальницю, скріншот: Telegram
Новина про доглядальницю, скріншот: Telegram

Вбила дівчину звуть Гульчахра Айдарова. Зробила вона це через вічні докори на свою адресу. Вона накинулася на беззахисну бабусю, яка померла ще до приїзду швидкої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якось у травні 2020 року росіянин позбавив життя ветерана після суперечки про штурм Берліна. Вони почали обговорювати війну, коли пенсіонер повідомив, що частина, в якій він служив, дійшла до Кенігсберга, проте не вирушила штурмувати німецьку столицю. Але чоловік був не згоден з діями колишнього військовослужбовця і вдарив його металевим чайником по голові і тілу, після чого наніс ще три удари ножем в груди.

Швидка допомога, скріншот: Youtube
Швидка допомога, скріншот: Youtube

Нагадаємо, страшне вбивство приголомшило Україну, таке не забути: "У руках голова батька, обмотана нутрощами одного"

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом чоловік зробив собі харакірі в супермаркеті, очевидці застигли: "Калюжа крові на підлозі"

Знай.ua писав, зниклого хлопця знайшли під Києвом з кулею в грудях, вбивця приголомшив зізнанням: "Діяв на випередження"