Білл Гейтс дав гідну відповідь конспірологам та "чипував" сам себе - зробив щеплення від коронавірусу.

Засновник Microsoft і співголова благодійного фонду Білл Гейтс зробив щеплення від коронавірусу SARS-CoV-2. Про це він розповів у себе в Twiiter.

"Одна з переваг того, що мені 65 - я можу отримати вакцину від COVID-19. Я на цьому тижні отримав першу дозу і відчуваю себе відмінно. Спасибі всім вченим, учасникам випробувань, регуляторам і медичним працівникам на передньому краї боротьби - за те, що призвели нас до цього моменту", - написав Гейтс.

При цьому він не уточнив, яким саме препаратом він вакцинувався.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомлялося у грудні минулого року, Гейтс спрогнозував, що до весни 2021-го можуть бути готові до використання вакцини від коронавірусу шести компаній-виробників. Він вказав, що важливим завданням світової спільноти після готовності препаратів стане їхній рівномірний розподіл як в розвинених країнах, так і в тих, що розвиваються.

Фонд, заснований Гейтсом і його дружиною Меліндою, веде розробки, які дозволять виробляти вакцину в Індії.

Після перших випадків зараження інфекцією в Китаї поширилися конспірологічні теорії про причетність Гейтса до створення вірусу. Конспірологи стверджували, що Білл Гейтс стоїть за створенням вірусу і хоче отримувати вигоду від пандемії. Зокрема, поширювалися чутки про те, що підприємець нібито має намір імплантувати людям чіпи під виглядом вакцинації від коронавірусу.

Нагадаємо, Білл Гейтс, який передбачив пандемію covid-19, приголомшив тривожним прогнозом: "Вакцина не врятує..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Білл Гейтс, який передбачив пандемію, передрік ще гіршу катастрофу світу

Також Знай.ua писав, Білл Гейтс прокоментував звинувачення в чіпуванні людства