Нова коханка колишнього чоловіка Ані Лорак показала сімейну ідилію з Муратом, та двома "дітками" - домашніми улюбленцями.

Ексчоловік Кароліни Мурат Налчаджіоглу давно не скриває своєї нової пасії. Про нову кохану Мурата відомо, що дівчина з Києва і її звуть Лілія, їй 24 роки, вона працює візажистом і виховує доньку.

Лілія досить активно веде Instagram, де ділиться кадрами зі свого особистого життя і публікує спільні фото з турецьким красенем. Закохані разом відпочивають та проводять багато часу один з одним.

Цього разу кохана Мурата оприлюднила в Insta Stories кілька відео, на якому показала, як вони проводять час з домашніми улюбленцями, яких у пари двоє - пес і кішка.

У першому ролику Лілія зняла, як Мурат гуляє з собакою по вечірньому Києві.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На другому відео веселі "дітки" не дають спокійно поїсти Мурату - кішка залізла на стіл, а пес також хоче потрапити у селфі з їдою.

А на наступному Мурат і Лілія роблять спільне фото "діток".

Нагадаємо, дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала доньку

Як повідомляв портал Знай.ua, нова коханка Мурата показала ідилію на заздрість Лорак

Також Знай.ua писав, колишній Ані Лорак Мурат зізнався, що дуже сумує за своєю донькою Софією.