Нова коханка колишнього чоловіка відомої співачки Ані Лорак, Мурата Налчаджіоглу часто показує кадри зі свого особистого життя і публікує спільні фото зі своїм коханим. На цей раз в Instagram вона показала фото з Туреччини.

Про нову коханку Мурата відомо, що дівчина з Києва і її звуть Лілія, вона працює візажистом.

Зараз пара відпочиває в Туреччині і Лілія без сорому ділиться красивими кадрами з активного відпочинку. Так, дівчина любить позувати в будь-якій красивій локації: на тлі повітряних куль, величезних розписних килимів і навіть у ванній з приголомшливим видом.

На новому знімку Лілія з Муратом позує в Каппадокії на тлі гірських пейзажів. Шанувальники не пройшли повз їх спільних кадрів з відпочинку і відзначили, які вони красиві, а також побажали їм щастя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"які ви красиві😘 щастя вам", "Классссс", "дуже красива пара", "в серце мені потрапила своєю красою", "маленька, Красива пташка", - пишуть коментатори.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram

Нагадаємо, сімейну фотосесію Лазарєва і Лорак в обіймах сина і дочки "злили" в мережу.

Як повідомляв Знай.uа, нова коханка Мурата вивалила пишний бюст на заздрість Лорак.

Також Знай.uа писав, що колишній Ані Лорак Мурат раптово зізнався у вічній любові.