Колишній народний депутат Надія Савченко і колишня соратниця Віктора Януковича Ганна Герман в прямому ефірі одного з українських телеканалів спровокували скандал, який продовжив палати в соціальних мережах.

Про це стало відомо завдяки коментарям в мережі Facebook.

Зокрема, Герман закликала вшанувати пам'ять всіх тих, хто загинув на Донбасі, "і з одного, і з іншого боку".

Анна Герман, фото: Уніан
Анна Герман, фото: Уніан

"Перш за все, дозвольте мені просити вас усіх встати і вшанувати хвилиною мовчання людей, загиблих сьогодні в Харкові і всіх загиблих на Майдані. І тих, хто протестував, і тих 19 правоохоронців, яких було вбито на Майдані. І тих людей, які загинули на Донбасі з одного і з іншого боку. Всі вони - наші люди", - заявила Ганна Герман.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Надія Савченко, скріншот: YouTube
Надія Савченко, скріншот: YouTube

Один з глядачів відреагував на її слова зауваженням, що росіян не потрібно поминати. Але тут Надія Савченко заперечила: "навіть росіян потрібно пом'янути".

Тим часом Герман продовжила і назвала учасників Революції Гідності "учасниками державного перевороту": "Ми сьогодні, вшанувавши мовчанням пам'ять всіх людей, всіх наших співгромадян, повинні думати про майбутнє. Про те, як об'єднатися проти тих внутрішніх "терористів", які, скориставшись довірою народу, пограбувавши міліцію, взявши зброю там, зробили державний переворот, намагалися і намагаються далі знищити Україну".

Користувачі соціальних мереж різко розкритикували висловлювання Герман і реакцію студії: "КДБешна ку**а Анька Герман підняла і змусила студію вшанувати пам'ять загиблих окупантів бойовиків, які вбивають українців. Це сталося на телебаченні, газпромівського ТБ ZIK, який працює в Україні!"; "Ця "Тереза" однозначно ворог. Але чомусь стадо, яке було присутнє в студії, повелося на її заклик? Чому вони дали себе так принизити?"; "А що там, в студії, не було нікого адекватного, щоб поставити її на місце?"; "Бог забрав у неї синів, але до неї не дійшло"; "Саме так це і діє, якщо ти не знищиш ворога, ворог знищить тебе. На те й розраховано, на наші толерантність і демократію, якими ці покидьки дуже вдало користуються".

Коментарі користувачів мережі, скріншот: Facebook
Коментарі користувачів мережі, скріншот: Facebook

Коментарі користувачів мережі, скріншот: Facebook
Коментарі користувачів мережі, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, світові бренди розривають контракти з юною фанаткою Путіна: "Не підтримуємо".

Як повідомляв Знай.uа, активісти вимагають у Мін'юсту зупинити рейдерське захоплення ринку "Столичний" соратником Януковича.

Знай.uа писав, у Чернівцях помер соратник Януковича.